Terug naar nieuws

Geplaats op 17 december 2021

Kampen Kado als coronaproof alternatief

rijksweg-rw50

Kampen hoopt op verkooprecord cadeaubonnen

Ook in Kampen is de teleurstelling over het grote aantal coronabesmettingen van de afgelopen dagen groot. Om binnenstadsondernemers te steunen, wordt daarom vanaf nu extra ingezet op de online verkoop van Kampen Kado waardebonnen. Rond de vorige coronagolf is zo voor meer dan € 50.000,- aan omzet voor de binnenstad gerealiseerd. Stichting Kampen Partners verwacht, dat dit jaar nog meer Kampen Kado bonnen worden verkocht.

Kampen Kado
Citymarketeer Roeland Tameling vertelt graag over de cadeaubon met de naam ‘Kampen Kado’: “Die bon is te besteden bij heel veel winkels en horeca in de stad en gemeente Kampen. Dit betekent een ruim aanbod aan cadeaus en huishoudelijke artikelen, kleding, sieraden, restaurants en horeca: dus voor ieder wat wils. Bovendien stimuleer je de economie van de Kamper binnenstad en draag je bij aan het succes van onze hartelijke Hanzestad. Dus koop die bonnen bij Boekhandel Bos of bestel grotere aantallen via [email protected] , daarmee help je echt!”

Waardering
Veel werkgevers gebruiken Kampen Kado om hun medewerkers rond de feestdagen te waarderen. Ook jonge mantelzorgers en andere vrijwilligers kregen in het verleden zulke cadeaubonnen als dank voor hun inzet. Nu thuiswerken weer de norm is, verwacht Tameling dat met name bedrijven en organisaties in Kampen grotere aantallen bonnen bij Kampen Partners via e-mail zullen bestellen: “onze website www.kampenkado.nl is daarom weer helemaal bijgewerkt. De site krijgt binnenkort ook een facelift, want online kijken en bonnen bestellen neemt enorm toe. Wij willen daar optimaal op inspelen.”

Record omzet
De afgelopen jaren werden de meeste bonnen ingeleverd bij winkels als HEMA, Intertoys en Chocolaterie De Swaen. “Maar daarnaast zijn er talloze andere zaken waar je ook terecht kunt”, vertelt Roeland Tameling: “Bijvoorbeeld bij Erf-1, MacHelp, Slagerij Norg, Van Dijk Bikes en de Yogastudio in de Groenestraat om maar eens wat te noemen.” De verkoop van Kampen Kado bonnen gaat volgens hem dit jaar ‘door het dak’. Het volledige overzicht met ongeveer 70 deelnemers staat op www.kampenkado.nl.

Delen op:

Deelgenoten: