Terug naar nieuws

Geplaats op 24 mei 2024

Jubileumfeest van der Sluis

rijksweg-rw50

Op woensdag 5 en zaterdag 8 juni 2024 zal het 90 jarig jubileumfeest van het bedrijf van van der Sluis worden gevierd, aan de Kilbystraat 5. Hierbij willen we u mededelen dat het op deze datums drukker kan zijn op het bedrijventerrein dan dat u gewend bent.

Hieronder treft u namens Van der Sluis informatie over het verloop van de beiden dagen aan:

Programma:
Het programma op woensdag 5 juni zal rond 14:30 uur starten en eindigt om 17:00 uur. Tijdens dit programma worden er diverse activiteiten georganiseerd welke enkel op het evenemententerrein worden georganiseerd. Op zaterdag 8 juni nodigen we ons personeel uit om hen, samen met hun gezin, te bedanken voor hun inzet en samen ons jubileumfeest te vieren. De eerste gasten worden rond 16:00 uur verwacht en zullen uiterlijk 22:00 uur naar huis vertrekken.

Parkeren:
We vragen de gasten om te parkeren op het terrein van Van der Sluis en op het terrein van Hylkema Funderingstechniek. Dit zullen we ook langs de weg kenbaar maken. Hierbij zullen er op beide dagen verkeersregelaars aanwezig zijn om dit goed te coördineren.

Op- en afbouw:
De opbouw van dit gehele evenement zal starten op maandag 3 juni om 8:00 uur. De afbouw vindt plaats op maandag 10 juni waarbij we verwachten dat we rond 17:00 uur het terrein geheel weer opleveren.

Contactinformatie
Als u voor of tijdens het evenement vragen en/of opmerkingen heeft dan kunt u contact opnemen met Linde Vink via 06-51488978. U kunt ook mailen naar [email protected]

Namens van der Sluis,
Slump Catering & Events
Linde Vink

Delen op:

Deelgenoten: