Terug naar nieuws

Geplaats op 8 januari 2021

Inschrijving glasvezel verlengd tot 15 januari!

rijksweg-rw50

Vlak voor de kerst vorig jaar stond in een column van Jelle Weever in www.brugnieuws.nl te lezen dat bedrijventerreinen in Kampen toekomstbestendig moeten worden gemaakt. Dat stilstand achteruitgang is maar dat dit voor ondernemers in Kampen niet aan de orde mag zijn. Hij wees hierbij ook op enkele bedrijventerreinen die een opknapbeurt verdienen.

Hoewel dat voor RW50 zeker niet het geval is, is het wel zo dat een snelle en betrouwbare internetconnectiviteit een wezenlijk onderdeel is van de toekomstbestendigheid van een terrein én voor de bedrijven die daar gevestigd zijn. De netwerkverbinding is immers een cruciaal onderdeel van de ICT infrastructuur, die ervoor zorgt dat bedrijven zo effectief mogelijk produceren, leveren en communiceren.

DELTA Fiber is eind vorig jaar begonnen met een glasvezelinitiatief op RW50. Hoewel het aantal aanmeldingen goed verloopt, is er besloten om de aanmeldperiode te verlengen naar 15 januari 2021. Reden hiervoor was om ondernemers het mogelijk te maken zich later aan te melden. De aangescherpte coronamaatregelen en de kerstperiode die daarop volgde, maakten het veel ondernemers moeilijk om tijd te maken voor de aanmelding.

Graag maken wij u er daarom op attent dat alle ondernemers op RW50 nog een week de tijd hebben om zich in te schrijven, zodoende gebruik te kunnen maken van de actievoorwaarden en alle voordelen die glasvezel biedt. Voor meer informatie kunt u zich wenden tot 1 van de vele lokale telecompartijen die het initiatief ondersteunen, zoals Systra ICT of VWC ICT Solutions.

Voor informatie kunt u ook kijken op www.gavoorglasvezel.nl/zakelijk

Delen op:

Deelgenoten: