Terug naar nieuws

Geplaats op 23 juni 2024

Inbraak bij Friction Welding – Eckertstraat 37

rijksweg-rw50

Afgelopen nacht heeft er een inbraak plaatsgevonden bij Friction Welding aan de Eckertstraat 37. Door een gat in het hekwerk te knippen en een gat in de gevel te maken zijn de inbrekers in het pand gekomen.

 

Iets gezien?
De politie is vanochtend ter plaatse geweest en de collectieve camerabeelden zijn veiliggesteld. De politie pakt het onderzoek verder op, maar kan nog wel extra aanwijzingen en/of camerabeelden gebruiken. Specifiek is de politie op zoek naar camerabeelden van 21 juni tussen 0.30 en 2.30 uur.

Mocht u camerabeelden beschikbaar hebben en/of andere aanwijzingen voor de politie dan kunt u dat doorgeven aan Dolf Wessels via [email protected].

Verdachte situaties melden bij Securitas
De collectieve beveiliging (surveillance, cameratoezicht en alarmopvolgingen) op het bedrijvenpark RW50 wordt uitgevoerd door Securitas. Mocht u verdachte zaken waarnemen of ergens extra aandacht voor willen vragen, dan kunt u dit 24/7 doorgeven aan Securitas via 06 25 00 87 95. Securitas neemt uw aandachtspunten graag mee in haar collectieve surveillance.

Delen op:

Deelgenoten: