Terug naar nieuws

Geplaats op 26 oktober 2018

Hoe ondernemersvriendelijk zijn we in Overijssel?

rijksweg-rw50

Uitnodiging ontbijtsessie met Overijsselse ondernemers en bestuurders op 9 november 2018

Zijn we in Overijssel voldoende ondernemersvriendelijk of is extra inspanning nodig? Wilt u weten hoe we ervoor staan en direct inspiratie krijgen om zelf aan de slag te gaan? Kom dan naar het ondernemersontbijt op vrijdag 9 november in Raalte!

De Provincie Overijssel presenteert die ochtend de resultaten van de (tweede) meting van het ondernemerspanel met nieuwe informatie over de waardering van ons ondernemersklimaat, voorzieningen op het gebied van innovatie, kapitaal en arbeidsmarkt en ook het contact met de overheid. En wat vindt u zelf? Wat houden we vast, wat kan beter?  Denk, praat en doe mee….samen maken we het ondernemersklimaat!

We laten ons inspireren door de ervaringen in Raalte en Almelo. Ondernemers uit Almelo vertellen over Start je winkel in Almelo. Met dit project helpen ervaren ondernemers starters bij het opzetten van een winkel. Samen werken ze zo aan het versterken van de sfeer in de binnenstad. De gemeente Raalte heeft geïnvesteerd in de dienstverlening en samenwerking met ondernemers. Wat merken ondernemers daarvan en wat zijn de lessons learned van het gemeentebestuur? Tijdens het ondernemersontbijt lanceren we de startersapp, een eigentijds hulpmiddel voor de startende ondernemer in Raalte.

Aanmelden
Schuift u aan bij de ontbijttafel? U bent van harte welkom!
U kunt zich aanmelden door een e-mail met uw naam en organisatie te sturen naar [email protected] o.v.v. ondernemersontbijt.

Ik zie u graag op vrijdagochtend 9 november!
Met vriendelijke groet,
Eddy van Hijum,
Gedeputeerde Economie, Financiën, en Deelnemingenbeleid provincie Overijssel

Delen op:

Deelgenoten: