Terug naar nieuws

Geplaats op 24 februari 2020

Hoe kunt u als werkgever fietsen fiscaal stimuleren? Leer er alles over op 3 maart

rijksweg-rw50

Hoe kunt u als werkgever fietsen fiscaal stimuleren?
Volg de online masterclass van Slimme & Duurzame Mobiliteit Werkgeversaanpak regio Zwolle en ontdek wat uw mogelijkheden zijn!

Ruim de helft van de medewerkers in Overijssel woont op een afstand van minder dan 15 km van het werk. Een afstand die prima af te leggen is met de fiets. Deze vorm van woon- werkverkeer stimuleren we in Overijssel op allerlei manieren. Het zorgt voor een betere bereikbaarheid, voor minder CO2-uitstoot. En dat niet alleen, uit onderzoek blijkt ook dat medewerkers zich vitaler en gezonder voelen als ze op de fiets naar hun werk gaan. Een voordeel waar ook u als werkgever van profiteert!

Op dinsdag 3 maart organiseert Slimme & Duurzame Mobiliteit Werkgeversaanpak regio Zwolle een interactieve online masterclass, waarin René Teeuwen, Accountmanager Twente Mobiel, samen met Hugo Rikkering van Eshuis Accountants en Adviseurs ingaan op de fiscale stimuleringsmaatregelen. Concreet en actiegericht. Zodat u er meteen mee aan de slag kunt!

De online masterclass is gratis en online te volgen. Inschrijven doet u hier.

U kunt vooraf én tijdens deze masterclass al uw vragen stellen. We beginnen om 11.30 uur en stoppen om uiterlijk 12.30 uur.

Kunt u er niet bij zijn? Meld u dan toch aan en ontvang de replay.

Ook interessant voor uw collega’s of relaties? Stuur hen gerust deze uitnodiging door.

Delen op:

Deelgenoten: