Terug naar nieuws

Geplaats op 10 maart 2017

Gratis internationaliseringsvouchers voor Kampen

rijksweg-rw50

Trade Office biedt bedrijven kansen op de internationale markt. Als onderdeel van Kennispoort Regio Zwolle is Trade Office het onafhankelijke steunpunt voor internationaal zakendoen in de Regio Zwolle. Innovatieve ondernemers vinden bij Trade Office kennis, onderzoekscapaciteit, ervaring en een internationaal netwerk om grensoverschrijdend zaken te kunnen doen.

Graag brengen wij namens Trade Office de gratis internationaliseringsvoucher bij u onder de aandacht.

Let op: er zijn landelijk 1000 vouchers beschikbaar. Wacht daarom niet met aanmelden als u interesse heeft, want op = op.

Profiteer ook van de gratis internationale business coach voucher voor uw bedrijf!

Export
Export biedt nieuwe kansen voor uw bedrijf. Het kan leiden tot meer omzet. Het kan ook het antwoord zijn op de toegenomen concurrentie op de binnenlandse markt. Met onze Internationale Business Coach voucher (gefinancierd door de overheid) helpen we geheel gratis uw bedrijf met het maken van de noodzakelijke stappen naar de buitenlandse markt.

Concreet actieplan
Door export spreidt u uw risico’s beter. Maar hoe pakt u dat goed aan? Wat zijn uw sterke punten? Welke markten bieden kansen? En wat moet u doen om die kansen te pakken? Samen met onze internationale business coach gaat u uw mogelijkheden in het buitenland onderzoeken en werken naar een concreet actieplan.

Het internationale coachingstraject
Samen met onze internationale business coach onderzoekt u de mogelijkheden en risico’s in het buitenland. U werkt samen toe naar een concreet actieplan voor een internationaliseringsstrategie. In 3 tot 5 sessies met onze coach komen onder andere de volgende aspecten aan bod:

· Waar is uw onderneming goed in?
· Wat wilt u bereiken?
· Welke landen of regio’s bieden kansen?
· Hoe aantrekkelijk zijn de gekozen landen of regio’s?
· Welke informatie heeft u nodig om dit te bepalen?
· Wat heeft u nodig om uw kansen in deze landen te verzilveren?
· Welke concrete stappen moet u daarvoor nemen?

Duur
Het coachingstraject duurt gemiddeld 4 maanden.

Gratis!
Voor de bedrijven die zich kwalificeren is het gehele internationaliseringstraject gratis.

Aanmelden
Wilt u meer informatie of u direct aanmelden? Neem dan contact op met Frederik Hilbolling via 06-25268899 of via [email protected].

Delen op:

Deelgenoten: