Terug naar nieuws

Geplaats op 21 september 2017

Gezocht: ondernemers met de beste branche overstijgende innovatie

rijksweg-rw50

Welke branche overstijgende innovatie is de beste van 2017? Ondernemers met een cross-over innovatie kunnen zich tot 30 september 2017 opgeven voor de Cross-over Innovation Challenge. Op donderdag 16 november wordt bekend gemaakt welke cross-over innovatie uit de Regio Zwolle dit jaar de beste is.

De uitreiking van de cross-over innovatie award 2017 vindt plaats tijdens het X-over Innovatie Congres (XIC) op 16 november in de IJsselhallen in Zwolle. Daar vindt op dat moment ook de TrendsExpo plaats. De winnaar gaat naar huis met een speciaal voor de challenge ontworpen award en staat direct in de spotlights van klanten en investeerders.

Een cross-over betreft een samenwerking tussen minimaal twee partijen uit verschillende branches. Innovatieadviseurs beoordelen de ingezonden ideeën en een vakjury komt vervolgens tot drie genomineerden. De onderstaande criteria worden gebruikt door de jury:

  1. Onderscheidende innovatie
  2. Impact van de innovatie
  3. Unieke samenwerking versus logische ketensamenwerking
  4. Ondernemerschap
  5. Maatschappelijke verantwoordelijkheid ondernemer
  6. Marktpotentie van de innovatie

Aanmelden
Wil jij je aanmelden voor de award? Stuur een email naar [email protected]. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

De verkiezing is een initiatief van Kennispoort Regio Zwolle, Health Innovation Park, Polymer Science Park en het Agri & Food Innovatie cluster Regio Zwolle.

Foto: winnaar X-over Innovation Challenge 2016 AW Materieel uit Emmeloord

Delen op:

Deelgenoten: