Terug naar nieuws

Geplaats op 8 april 2021

Even voorstellen: Erwin Brussen van Securitas

rijksweg-rw50

Mijn naam is Erwin Brussen en ik ben uw contactpersoon vanuit Securitas.

Ik ben reeds 21 jaar actief in de beveiligingsbranche. In 1999 ben ik begonnen als surveillant waar ik doorgroeide als hoofdsurveillant en de afgelopen 6 jaar ben ik relatiebeheerder, waaronder dus voor de ondernemers bedrijvenpark RW50.

Bedrijvenpark RW50 heeft met Securitas een collectieve overeenkomst afgesloten voor de mobiele surveillance, alarmopvolgingen (afhankelijk van de grootte van uw kavel krijgt u minimaal 3 alarmopvolgingen per jaar gratis) en sleutelbeheer. Binnenkort komt daar het collectief cameratoezicht bij de toegangswegen bij.

Mocht ik uw bedrijf kunnen helpen met aspecten op het gebied van veiligheid, in de breedste zin van het woord, dan kom ik graag toelichten wat ik voor u en uw organisatie kan betekenen.

Met vriendelijke groet,

Erwin Brussen

Tel: 06 – 55 16 69 13
Mail: [email protected]

Delen op:

Deelgenoten: