Terug naar nieuws

Geplaats op 1 november 2018

Even voorstellen: BKF Kraanbedrijf

rijksweg-rw50

Op de website van bedrijvenpark RW50 kunnen bedrijven een bedrijfsprofiel aanmaken. Elke maand lichten wij één bedrijf uit. In deze editie: BKF Kraanbedrijf.

Van klein kraanverhuurbedrijf tot allround verticaal transporteur en machineverhuizer, dit is een uitspraak die op BKF van toepassing is. In 1973 werd de eerste kraan ingezet voor hijswerkzaamheden.

BKF is een dienstverlenend bedrijf dat hijswerk verricht voor bedrijven, overheden, instellingen en particulieren. Met een personeelsbestand van 55 medewerkers en een uitgebreid kranenpark van zo’n 40 mobiele hijskranen, verdeeld over 4 vestigingen, zijn wij dag en nacht inzetbaar. De capaciteit van de hijskranen varieert van 35 tot en met 220 ton. Het kranenpark bestaat uit auto/terreinkranen, mobiele loopkattorenkranen, en verreikers. Tevens beschikken we over enkele transportcombinaties en een DAF-bakwagen. Omdat de vestigingen gelijkmatig verspreid zijn over Noord- en Midden Nederland is de gewenste kraan altijd dichtbij. Dit maakt het voor opdrachtgevers aantrekkelijk om met BKF in zee te gaan.

/ Lees meer

Delen op:

Deelgenoten: