Terug naar nieuws

Geplaats op 6 september 2018

Enquête Keurmerk Veilig Ondernemen op RW50

rijksweg-rw50

Sinds 2007 heeft het bedrijvenpark RW50 het certificaat ‘Keurmerk Veilig Ondernemen’ en dit keurmerk willen wij graag behouden!

Vertegenwoordigers van de gemeente Kampen, politie IJsselland, brandweer IJsselland en ondernemers hebben de afgelopen periode hard gewerkt aan de veiligheid op bedrijvenpark RW50. Hierbij kunt u denken aan het verbeteren van de brandveiligheid, beveiliging en verlichting, maar ook aan het structureel bespreken van de incidentencijfers met politie en brandweer.

Het Keurmerk heeft zich bewezen als een effectief instrument om samen te werken aan de veiligheid van het bedrijvenpark en daarom heeft Bedrijvenpark RW50 zich ten doel gesteld om het Keurmerk Veilig Ondernemen Bedrijventerreinen “Continue Samenwerken” te behouden.

Wat vragen wij van u?
Wij vragen u slechts 5 minuten van uw tijd. De werkgroep levert in samenwerking met de betrokken partners de overige inspanningen voor het behouden van het keurmerk. Uw 5 minuten worden gevraagd voor het invullen van een enquête. Op basis van deze gegevens maken wij nieuwe veiligheidsafspraken of passen de huidige maatregelen aan.
De werkgroep verzoekt u daarom vriendelijk deze enquête vóór 10 oktober 2018 in te vullen.

De enquête kunt u via de volgende link invullen:
https://mkbnl.socratos.net/direct/4haatlandrw50
De gegevens worden vertrouwelijk behandeld en alleen totaalcijfers zullen worden weergegeven.

Als u in grote getale uw mening geeft over de naar uw inzicht te nemen veiligheidsmaatregelen ten behoeve van uw bedrijvenpark, zijn wij in staat om hiermee snel aan de slag te gaan. De werkgroep rekent op uw steun.

Informatie
Mocht u vragen hebben over het Keurmerk Veilig Ondernemen of de enquête, neem dan contact op met Gerdi de Vries, via 06 – 53 25 03 51 of [email protected] of met Geke Arts van het team Toezicht en Handhaving van de gemeente Kampen op telefoonnummer (038) 339 29 83.

Met vriendelijke groet,

namens de KVO-werkgroep,

Geke Arts (gemeente Kampen), Harm Botter (politie IJsselland), Freek Weijs (brandweer IJsselland), Dirk Jan Felix (ondernemer) en Gerdi de Vries (parkmanager)

Delen op:

Deelgenoten: