Terug naar nieuws

Geplaats op 7 juni 2019

Energietop Kampen 11 & 12 juni

rijksweg-rw50

Om te horen wat er leeft en speelt op het gebied van energie, organiseert de gemeente Kampen op 11 en 12 juni een Energietop. Hoe maken we samen Kampen energieneutraal? Kiezen we voor grootschalige zonneparken of voor windmolens? Maar waar dan? En hoe? Wie heeft welke rol in de overstap naar duurzame energie? Wat zou uw rol kunnen zijn?

Geen gemakkelijke vragen. Wilt u meepraten? Reserveer dan deze datums in uw agenda:

  • 12 juni, 16.00-18.00 uur (inloop 15.30 uur): Ondernemers aan het woord: kansen en dilemma’s (Stadhuis)
  • 12 juni, 19.30-21.30 uur (inloop 19.00 uur): Experts aan het woord: masterclass Energietransitie (Stadhuis)

Alle dagdelen zijn openbaar en voor iedereen toegankelijk. U bent van harte welkom! Om rekening te kunnen houden met het aantal deelnemers en de catering vragen wij u om u aan te melden.

Ondernemers en initiatieven aan het woord

Op 12 juni komen ondernemers en initiatieven aan het woord. Aan verschillende thematafels bespreken we dilemma’s, bijvoorbeeld op het gebied van lokale opwek van energie.

Bent u ondernemer in de gemeente Kampen? Of vertegenwoordigt u een partij die een bijdrage kan leveren aan de energietransitie in de regio? Kom dan voor een inhoudelijke discussie naar het stadhuis van de gemeente Kampen, Burgemeester Berghuisplein 1. Inloop tussen 15.30 en 16.00 uur. De middag duurt tot 18.00 uur.

Experts aan het woord

Op 12 juni wordt ’s avonds een expertmeeting Energietransitie georganiseerd. Het college van burgemeester en wethouders en de gemeenteraad van de gemeente Kampen gaan met experts in gesprek over de oogst van deze energietop.

Wilt u aanwezig zijn bij deze expertmeeting? Kom dan om 19.00 uur (inloop) naar het stadhuis van de gemeente Kampen aan het Burgemeester Berghuisplein 1. Deze avond is openbaar.

Meer informatie en aanmelden:  https://www.kampen.nl/praat-mee-over-energie

Delen op:

Deelgenoten: