Terug naar nieuws

Geplaats op 3 september 2020

Bedrijf uitgelicht: Elektrostores Nederland

rijksweg-rw50

Met enige regelmaat lichten we een bedrijf uit dat gevestigd is op bedrijvenpark RW50. Deze keer is dat Elektrostores Nederland, gevestigd aan de Teslastraat.

Elektrostores Nederland is officieel van start gegaan als internetgroothandel op 18 augustus 2010 in Kampen.

Don Oude Elferink is bedenker en eigenaar van dit bedrijf, dat aanvankelijk is begonnen met 4 verschillende webshops met elk hun eigen specialisme: verdeelkast.com, bouwlamp.net, verlengkabels.com en cee-schuko.com. Maar aangezien veel klanten kiezen voor onestopshopping, is in 2018 besloten om alle shops samen te voegen tot Elektrostores.nl.

Elektrostores Nederland heeft een uitgebreid assortiment aan elektrotechnische materialen en gereedschappen voor de installateur, technische diensten van bedrijven en scholen, zelfstandige klusbedrijven, aannemers in de bouw en infra en overheidsinstanties. Of het nu gaat om een stroomverdeler op de bouwplaats of voor een vaste installatie, een simpele verlengkabel, een aansluitsnoer, stekkers, koppelingen, automaten, aardlekschakelaars of ledverlichting, u kunt het allemaal bij ons vinden. En zoekt u een product dat niet online in onze shop staat, bel of mail hun dan gerust en zij zorgen er dan voor dat u het gewenste product geleverd krijgt.

Elektrostores Nederland staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid, dus treft u gerenommeerde merken aan in ons assortiment, waaronder ABL, Bals, Eaton, Eibenstock , Eupen, Eurolux, HELAF, Klauke, Mennekes, Swinko, Wiha en Zalux. Elektrostores.nl is gevestigd aan Teslastraat 8 (inpandig bij HELAF Elektrotechniek) en kan veelal direct uit voorraad leveren of met enkele werkdagen na bestelling.

Kijk voor meer informatie op https://elektrostores.nl/

Delen op:

Deelgenoten: