Terug naar nieuws

Geplaats op 28 februari 2020

Eerste sprekers Business Event Kampen bekend

rijksweg-rw50

Op woensdagmiddag 1 april vindt het Business Event Kampen plaats in de Bovenkerk. Bij die gelegenheid zal Jelle Weever, algemeen directeur van Weever Bouw uit Kampen vertellen over de kansen die hij ziet voor het werven én behouden van personeel. Dat is namelijk één van de belangrijkste zorgpunten voor de grotere bedrijven in de regio. Daarnaast deelt Pieter Bas Broshuis zijn antwoord op de vraag: hoe haal je een mega order bij de Amerikaanse defensie binnen? Dagvoorzitter is Geert Meijering, wethouder van Economische Zaken.

Human Capital
Onlangs werd bekend, dat het Rijk miljoenen gaat investeren in de Regio Zwolle. Een groot deel van dat budget wordt gebruikt voor de zogenaamde ‘Human Capital Agenda’. Weever zal kort toelichten hoe ondernemers in Kampen hier concreet profijt van gaan hebben. Tijdens de netwerkborrel na afloop kunnen ze ook met specifieke vragen terecht bij vertegenwoordigers van de Regio Zwolle.

Mega order binnenhalen
Vorig jaar plaatste de Amerikaanse Defensie in Europa de grootste order ooit als het gaat om zwaar-transportopleggers. Deze opdracht werd binnengehaald door opleggerfabrikant Broshuis uit Kampen. Hoe ze dat hebben geflikt weet de CEO, Pieter Bas Broshuis, als geen ander. In zijn rol van dagvoorzitter zal wethouder Meijering hem hierover aan de tand voelen.

Gratis, maar niet vrijblijvend
Het Business Event Kampen wordt georganiseerd door de gezamenlijke ondernemersorganisaties van Kampen met steun van Kampen Partners. Mede daardoor is de entree gratis voor ondernemers en directeuren van bedrijven in de regio Kampen. Vooraf aanmelden is wel verplicht, dit kan online via www.businesseventkampen.nl.

Delen op:

Deelgenoten: