Terug naar nieuws

Geplaats op 22 mei 2023

Doe mee aan het onderzoek laadinfra op bedrijventerreinen

rijksweg-rw50

Wilt u bijdragen aan de elektrificatie van de logistiek op bedrijvenpark RW50? Dit is uw kans! In opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel brengt marktonderzoeksbureau Panteia in kaart wat de behoefte is aan laadinfrastructuur voor bestelwagens en vrachtwagens op ruim 600 bedrijventerreinen in de regio.

Het onderzoek start binnenkort en uw bedrijf kan hieraan meedoen. Door uw antwoorden op de enquête kunnen netbeheerders bepalen welke investeringen in het stroomnet nodig zijn om elektrificatie van de logistiek op het bedrijventerrein mogelijk te maken. Daarnaast gebruiken overheden de informatie bij het bepalen waar en wanneer ze gaan inzetten op ondersteuning bij het realiseren van laadinfrastructuur.

Bovendien biedt het onderzoek u inzicht in de benodigde laadinfrastructuur op het bedrijventerrein waar uw bedrijf gevestigd is in 2025, 2030 en 2035 en hoe dit ingepast kan worden. Zo kunt u anticiperen op de toekomst en uw bedrijf klaar maken voor duurzame mobiliteit.

In het filmpje hieronder wordt meer uitgelegd over het onderzoek.

Kortom, doe mee aan het onderzoek en draag bij aan een duurzame toekomst. U ontvangt in de komende weken een e-mail, met daarin een unieke link naar de online-enquête. Deze link kan ook opgevraagd worden door een e-mail te sturen naar [email protected]. Ook vragen over het onderzoek kunt u sturen naar dit e-mailadres.

 

Delen op:

Deelgenoten: