Terug naar nieuws

Geplaats op 20 november 2019

Denktank N50 op donderdag 21 november om 15.30 uur

rijksweg-rw50

Aanstaande donderdag 21 november vindt er weer een Denktank N50 bijeenkomst plaats van 15.30 uur tot 17.00 uur op het gemeentehuis van Kampen. De denktank N50 is een groep met ondernemers uit Kampen die meedenkt en over mobiliteitsvraagstukken en hun eigen rol daarbij.

De denktank ontstond begin 2017 na een brede bijeenkomst over de N50, de lobby rond de N50, logistiek en mobiliteit. De groep met ondernemers komt ongeveer vier keer per jaar bijeen om de voortgang m.b.t. de bereikbaarheid van Kampen en doorstroming/verdubbeling N50 te bespreken. Dit doen we o.a. door te kijken naar verkeersmanagement, mobiliteitsmanagement, slimme techniek en infrastructurele maatregelen.

Op de agenda staat onder andere het bespreken van de ontwikkelingen N50, project Spoedeisende hulp / Corridor N50, proces en planning N307, ontwikkelingen SDM toegelicht door Arnold Helfrich (Slimme & Duurzame Mobiliteit), parkeerplaats voor vrachtwagens en aanleg fietspad / fietssnelweg.

Bent u als ondernemer ook geïnteresseerd in de voortgang van de verdubbeling N50? Kom dan op 21 november naar het stadhuis en denk mee (eenmalig of structureel) met de denktank N50. Aanmelden kan via: [email protected].

Uw input wordt zeer op prijs gesteld.

Delen op:

Deelgenoten: