Terug naar nieuws

Geplaats op 28 oktober 2021

Deelgenotenvergadering 17 november – digitaal!

rijksweg-rw50

Gezien de nieuwe coronamaatregelen heeft de beheerscommissie besloten om de fysieke bijeenkomst aanstaande woensdag bij Schot Verticaal Transport niet door te laten gaan.

Wel gaat de deelgenotenvergadering digitaal door. Via onderstaande link kunt u aanstaande woensdag om 16.00 uur deelnemen aan de digitale vergadering:

Klik hier om deel te nemen aan de vergadering

Hopelijk mogen wij ook rekenen op uw digitale aanwezigheid.


De jaarlijkse RW50 deelgenotenvergadering vindt plaats op woensdagmiddag 17 november vanaf 16.00 uur en wordt gecombineerd met een bedrijfsbezoek bij Schot Verticaal Transport. Graag nodigen wij u van harte uit voor deze vergadering i.c.m. het bedrijfsbezoek. De bijeenkomst wordt afgesloten met een hapje en drankje. 

Tijdens de deelgenotenvergadering wordt u door de beheerscommissie RW50 geïnformeerd over actuele zaken die spelen op bedrijvenpark Rijksweg 50. Agendapunten zijn o.a. (camera)beveiliging, realiseren wandelpad, voorstellen nieuwe deelgenoten en het vaststellen van de parkmanagementbijdrage. Bekijk hier de volledige uitnodiging.

In verband met de catering vernemen wij graag voor 10 november of u aanwezig bent. Laat het parkmanager Gerdi de Vries weten via [email protected]

Delen op:

Deelgenoten: