Terug naar nieuws

Geplaats op 13 januari 2020

De Ereprijs | Overijsselse groene ondernemersprijs

rijksweg-rw50

Heeft u als ondernemer een idee dat zowel goed is voor uw bedrijf als voor de Overijsselse natuur? Stuur deze dan in voor De Ereprijs van provincie Overijssel!

Alle inzenders krijgen de mogelijkheid tot een gratis adviesgesprek aangeboden om het initiatief verder te brengen. Daarnaast ontvangen de drie beste ideeën €10.000 én ontvangt uw idee direct publiciteit. Er worden groene initiatieven gezocht in de agrarische sector, de vrijetijdseconomie en op bedrijventerreinen.

Dit is dé kans om een groene plus te realiseren voor uw onderneming. Provincie Overijssel – ‘Natuur voor elkaar’ is de initiator van deze verkiezing en wij brengen deze verkiezing graag onder de aandacht. Inspiratie nodig? Denk bijvoorbeeld aan bodemverbeteringsmaatregelen die leiden tot een beter vleesproduct, het inrichten van een groen dakterras op een camping of het aanleggen van een wadi op een bedrijventerrein.

Vanaf 4 december 2019 start de inschrijving voor De Ereprijs. Word ook groene ondernemer en meld een kansrijk initiatief aan via het online www.ereprijs2020.nl.
Daar is ook meer informatie te vinden over de prijsvraag. De inschrijvingstermijn sluit op 1 maart 2020. De finale vindt plaats in april. Dan zullen de drie slimste ondernemers van Overijssel worden uitgeroepen
die een plus op hun bedrijf weten te combineren met natuur!

Bekijk hier de flyer

Heeft u vragen over de Ereprijs, neem dan contact op met:
Tom Kools, [email protected] of 06 543 471 74
Jessica Winter, [email protected] of 038 499 80 55/06 1067 885.

Delen op:

Deelgenoten: