Terug naar nieuws

Geplaats op 11 juli 2017

Cyber Risico Scan

rijksweg-rw50

Let je als bedrijf niet goed op? Dan ben je een doelwit voor cybercrime. Wat moet je doen als ze het op jouw onderneming gemunt hebben?

Uit onderzoek is gebleken dat 75% van de websites onvoldoende beveiligd is, dit treft ook het MKB. Inbreuk op de digitale bedrijfsvoering van ondernemers komt dus vaak voor. De gevolgen hiervan zijn desastreus; voor klant en bedrijf. Benieuwd naar de veiligheid van jouw bedrijfsvoering?

Voer dan de Cyber Risico Scan uit

Waarom de Cyber Risico Scan uitvoeren?
Elke maand worden wereldwijd zo’n 500 nieuwe kwetsbaarheden gevonden in hard- en software. Naast de 70.000 kwetsbaarheden die al bestaan. De Cyber Risico Scan, die ook wordt ingezet door ethische hackers, geeft een onafhankelijke analyse, die de kwetsbaarheden van jouw organisatie helder maakt. De scan en rapportages zijn zo opgezet dat ze ook te gebruiken zijn door niet-technici. Voorkom dat kwaadwillenden jouw bedrijfsdata gijzelen en jij opdraait voor de gevolgen van een datalek.

Met deze Scan ontvang je snel en eenvoudig een rapport waarmee jij en/of je IT-leverancier aan de slag kunnen om jouw website veiliger te maken en zo het online zakendoen te verbeteren.

De Cyber Risico Scan t.w.v. €300,- wordt tijdelijk kosteloos aangeboden door MKB-Nederland en VNO-NCW, gesteund door het ministerie van Economische Zaken en het ministerie van Veiligheid en Justitie.

Delen op:

Deelgenoten: