Terug naar nieuws

Geplaats op 14 juni 2021

Collectief voordeel door krachtenbundeling met regionale ondernemersverenigingen

rijksweg-rw50

Bedrijven in de regio Noord-West Overijssel kunnen sinds enkele jaren profiteren van een energiecollectief wat door een groep enthousiaste deelnemende bedrijven zelf wordt geleid. Bedrijvenpark RW50 heeft zich hier recent bij aangesloten, waardoor ú nu ook kunnen profiteren van deze optionele dienst!

Voor dit energiecollectief is Bedrijvenpark Rijksweg50 een partnerschap aangegaan met PM Energie. Zij begeleiden een groep ondernemers die zelf de energiemarkt analyseert en daarop hun inkoopstrategie baseert. Samen met tientallen andere ondernemersverenigingen in Nederland kopen zij voor enorme volumes elektriciteit en gas in. Maar het collectief biedt meer…

Onze eigen contactpersoon stelt zich graag aan u voor en komt graag met u in contact om toe te lichten of voor te rekenen welke voordelen het collectief ú te bieden heeft.

Beste ondernemer op bedrijvenpark RW50,

De energiemarkt is continu in beweging. Niet alleen de prijzen op de groothandelsmarkt, maar bijvoorbeeld ook ontwikkelingen op gebied van duurzame opwek en wet- en regelgeving. Vanuit het ondernemerscollectief helpen we u graag om kosten en moeite te besparen.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief bij PM Energie, waarmee ik de nodige ervaring heb opgedaan met de zakelijke energiemarkt en het ondersteunen van ondernemersverenigingen en individuele ondernemers.

PM Energie is opgericht door diverse parkmanagement organisaties om een groep ondernemers te helpen bij de uitvoering van een eigen energiecollectief. Ruim zestig ondernemersverenigingen in Nederland hebben in dit collectief hun krachten gebundeld, wat ons de mogelijkheid biedt om fulltime, met een leuke club toegewijde collega’s en tegen lage kosten alle deelnemende bedrijven maximaal te ontzorgen en energiekosten te besparen!

Het is 20 jaar geleden begonnen met de collectieve inkoop van elektriciteit en gas. Maar het collectief biedt meer!

Namens Bedrijvenpark Rijksweg50 kan PM Energie u helpen met een van de volgende onderwerpen.

  • Collectieve in- en verkoop van elektra en gas
  • Collectieve inkoop van grootzakelijke meetdiensten
  • Online inzicht in uw energieverbruik
  • Begeleiding bij realisatie van zonne-installaties
  • Optimalisatie van netwerkkosten
  • Reductie van energiebelastingen

Met mijn ervaring in de energiemarkt denk ik, samen met mijn collega’s, graag met u mee om uw energiekosten te verlagen en andere energievraagstukken te beantwoorden. Nodigt u mij uit om de voordelen en mogelijkheden met u door te nemen? Ik hoor graag van u!

Ik ben te bereiken via uw eigen parkmanager [email protected] of rechtstreeks via [email protected], 085 2100 578 (kantoor) of 06 5329 5579.

Voor nu wens ik u een prettige dag en hopelijk spreek ik u binnenkort.

Groeten Geert Douw

 

Wij bevelen dit partnerschap van harte bij u aan!

Delen op:

Deelgenoten: