Terug naar nieuws

Geplaats op 16 maart 2020

Business Event Kampen wordt uitgesteld

rijksweg-rw50

Vanwege de toenemende verspreiding van het Corona-virus (Covid-19) worden in Nederland allerlei beurzen en evenementen uitgesteld. Ook de organisatie van het Business Event Kampen heeft gisteren besloten deze netwerkbijeenkomst uit te stellen. In overleg met de sprekers en medeorganisatoren plant de stichting Kampen Partners een nieuwe datum later dit jaar.

De Nederlandse regering heeft indoor evenementen met meer dan 100 personen verboden tot en met 31 maart. Volgens de organisatoren ligt het dan niet voor de hand om de dag erna meteen een groot evenement in de Bovenkerk te houden.

Citymarketeer Roeland Tameling: “Uit een rondvraag bij de ondernemersorganisaties bleek dat men van harte bereid is om dit uitstel te aanvaarden en het evenement te verhuizen naar een nieuwe datum.” “Het getuigt van realiteitszin dat een organisator zo’n beslissing neemt, hoe moeilijk deze ook is”, was een unanieme reactie van alle betrokkenen.

Het business event is een gezamenlijk initiatief van BNI de Kamper Steur, VOC, IC Kampen, Parkmanagement RW50 en andere ondernemersorganisaties in samenwerking met de Gemeente Kampen en Kampen Partners.

Deelnemers die zich voor dit gratis evenement hadden geregistreerd, hoeven zich niet af te melden maar krijgen bericht zodra de nieuwe datum is geprikt.

Mochten er vragen zijn omtrent het Business Event Kampen, dan kunt u contact opnemen via [email protected] of 06-17453490.

Delen op:

Deelgenoten: