Terug naar nieuws

Geplaats op 3 februari 2020

Business Event Kampen? 1 april!

rijksweg-rw50

Geen grap: op 1 april organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, IC Kampen, MKB Nederland – Regio Zwolle en andere ondernemersorganisaties in samenwerking met de Gemeente Kampen en Kampen Partners een vrolijk netwerkevenement voor ondernemend Kampen. Als er voldoende animo is, wordt dit een jaarlijkse traditie. Online aanmelden kan nu al via www.businesseventkampen.nl.

Kampen bedankt ondernemers
Op woensdagmiddag 1 april is ondernemend Kampen van harte welkom tussen 16 en 18 uur in de kathedrale Bovenkerk. Die middag wordt het bedrijfsleven in het zonnetje gezet en is er volop gelegenheid om met elkaar nieuwe contacten te leggen en bestaande relaties te onderhouden. Want een hartelijke Hanzestad als Kampen is trots op haar bedrijfsleven en kan niet zonder succesvolle ondernemers. Dit evenement geeft hen de aandacht die ze verdienen.

Krachten gebundeld
Voor het eerst organiseren BNI de Kamper Steur, VOC, ICK, Parkmanagement RW50, MKB Nederland – Regio Zwolle en andere ondernemersorganisaties samen met citymarketing organisatie Kampen Partners en de Gemeente samen zo’n evenement. Volgens de organisatoren is er behoefte aan een platform waar leden van de verschillende ondernemersclubs met elkaar kunnen ‘mixen’ en zo nieuwe contacten op kunnen doen. Daarom mogen leden van deze ondernemersorganisaties ook allemaal een introducé(e) meenemen op managementniveau. Ook andere niet-leden zijn welkom als ze een management- of directiefunctie bekleden.

Gratis maar niet vrijblijvend
Het business event wordt grotendeels kosteloos aangeboden, ondernemers en MT-leden hoeven niet te betalen voor hun tickets. Het eerste rondje wordt betaald door de stichting Kampen Partners. Om voedselverspilling te voorkomen is registratie voor dit evenement wel noodzakelijk. Dat kan nu al op de website www.businesseventkampen.nl.

Delen op:

Deelgenoten: