Terug naar nieuws

Geplaats op 21 november 2016

Beter Benutten Café: ervaar de fiets

rijksweg-rw50

Op 1 december a.s. organiseren we een Beter Benutten Café dat geheel in het teken staat van de fiets. U maakt tijdens dit café kennis met de diverse mogelijkheden op het gebied van fietsen en fietsstimulering. Kom langs en ervaar de fiets en zijn kansen voor uw organisatie en het mobiliteitsbeleid. Het café begint om 15.30 uur en duurt tot ongeveer 17.30 uur.

Locatie: Kruitbosch Zwolle BV.
Ravensburgstraat 8 8028 PZ Zwolle

Kruitbosch is eigenaar van de sterk groeiende fietsmerken Cortina en Alpina.
Het café kent een inhoudelijk en een informeel gedeelte. Tijdens het inhoudelijke deel neemt Chantal Groot Kormelink, Manager Marketing & Communicatie Kruitbosch & Cortina bikes, u mee in de marketing strategie van Kruitbosch & Cortina bikes. Fietsen is Fashion, aldus Cortina. Dit merk is dagelijks bezig met mode en lifestyle. Ze vertalen de laatste trends op het gebied van mode en interieur naar de fietsen in hun collectie.

De gemeente Zwolle licht toe hoe de bijzondere Zwolse fietsinfrastructuur bijdraagt aan fietsstimulering. Daarnaast gaan we in op de fietsstimuleringsactie SpitsFietsen die 1 september jl. van start is gegaan. We delen alvast wat eerste resultaten met u en u leert meer over fietsstimulering en wat de mogelijkheden hiervan zijn. Het inhoudelijke deel sluiten we af met een borrel die rond 16.30 uur start.

We zien u graag op 1 december a.s.! Aanmelden voor het café kan via [email protected]

Delen op:

Deelgenoten: