Terug naar nieuws

Geplaats op 2 mei 2019

Bedrijven op bedrijvenpark RW50 profiteren van extra verzekeringsvoordeel

rijksweg-rw50

Bedrijven op bedrijvenpark RW50 profiteren van extra verzekeringsvoordeel

De beheerscommissie RW50 heeft recent een raamovereenkomst met Rabobank/Interpolis ondertekend. De bedrijven gevestigd op bedrijvenpark RW50 profiteren daarom van verzekeringsvoordelen. Het gaat om het volgende:

1. Keurmerk Veilig Ondernemen
Het bedrijvenpark RW50 heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen (KVO). Rabobank/Interpolis biedt ondernemers op KVO gecertificeerde bedrijventerreinen 10% korting op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

2. Collectief cameratoezicht.
Bij collectief cameratoezicht wordt de korting verhoogd naar 15% op de premies voor de Gebouwen, Bedrijfsmiddelen (inventaris en voorraad) en Bedrijfsstagnatie van de Interpolis Bedrijven Compact Polis (de rubrieken 1, 2 en 3 van de BCP).

3. Resultaatsparticipatie
Als er een deugdelijk collectief cameratoezicht aanwezig is keert Interpolis jaarlijks een resultaatsparticipatie uit. Deze resultaatsparticipatie wordt achteraf uitgekeerd en is afhankelijk van het totale schadebelang op de diverse bedrijventerreinen. Deze resultaatsparticipatie bedraagt maximaal 8%. Door de resultaatsparticipatie worden de jaarlijkse exploitatiekosten gedrukt. Dit komt via het parkmanagement direct ten goede aan de deelnemende ondernemingen.

Gratis technische inspectie
Door Interpolis kan in het offertetraject een gratis risicobeoordeling worden verricht met oplevering van een preventiebijlage, afgestemd op de aard van uw bedrijf.

Gaat u nog (ver)bouwen?
Indien u als klant van Interpolis nog gaat (ver)bouwen, kunt u eveneens van ons een gratis technisch advies krijgen op het gebied van brand- en inbraakbeveiliging aan de hand van uw bestek en bouwtekeningen. Er wordt in het advies rekening gehouden met de collectieve beveiliging en de aard van uw bedrijf. Door de nodige beveiligingsmaatregelen direct in uw bouwplannen mee te nemen, bespaart u uiteindelijk fors op uw eigen beveiligingskosten.

U bent geïnteresseerd?
We zullen dan met u een raamovereenkomst/verzekeringsaanbod opstellen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Ruud de Rooij van de afdeling Verzekeringen van de Rabobank,  telefoon 088 722 66 66 en email [email protected]. Ruud de Rooij is daarnaast mobiel bereikbaar via 06-12 86 79 36.

 

Delen op:

Deelgenoten: