Terug naar nieuws

Geplaats op 13 november 2018

Bedrijfsbezoek Probin Telder op 23 november 2018

rijksweg-rw50

Graag nodigen wij de ondernemers op RW50 uit voor een bedrijfsbezoek aan Probin Telder Kampen op vrijdag 23 november aanstaande.

Probin Telder Kampen, gevestigd aan de Carlsonstraat, is een groothandel in ijzerwaren, gereedschappen, hang- en sluitwerk, bouwbeslag, bevestigingsartikelen, machines en aandrijftechniek voor professionals in de bouw en industrie.

Probin Telder is als smederij begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een groothandel die voornamelijk aan bedrijven verkoopt, met vier vestigingen: in Dronten, Emmeloord, Lelystad en Kampen. Daarnaast geven ze ook technische ondersteuning en uitleg bij klanten, voor en na de aankoop van een product.

Directeur Pieter Bram Woltjer vertelt u graag meer over het bedrijf, de bedrijfsprocessen en de ontwikkelingen die zij doormaken.

Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie:                   voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer:            vrijdag 23 november van 10.00 tot 11.00 uur
Waar:                 Probin Telder, Carlsonstraat 1, Kampen

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.
Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via [email protected] laten weten of u aanwezig bent?

Met vriendelijke groet,

De beheerscommissie RW50 en de KVO-werkgroep

 

Delen op:

Deelgenoten: