Terug naar nieuws

Geplaats op 15 november 2019

Bedrijfsbezoek Carwash Kampen op 22 november 2019

rijksweg-rw50

Graag nodigen wij de deelgenoten van RW50 uit voor een bedrijfsbezoek aan Carwash Kampen B.V. op vrijdag 22 november aanstaande.

Carwash Kampen B.V. gevestigd aan de Carlsonstraat, het modernste autowascentrum van Noord-Nederland: milieuvriendelijk, schoon en snel.

Bij Carwash Kampen kan men niet alleen gebruik maken van de ‘reguliere’ volautomatische wasstraat maar is er ook de mogelijkheid om zelf de auto te wassen in de daarvoor bestemde wasboxen of de auto van binnen én buiten te laten reinigen onder het genot van een kop koffie. Het reinigen van de automatten is een fluitje van een cent met de mattenwasser, stofzuigen is gratis en ook de trouwe viervoeter kan er gewassen worden in de daarvoor speciaal ontworpen Dogwash.

Naast het bedrijfsbezoek en rondleiding door eigenaar Johan de Haan, is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie:                   voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer:          vrijdag 22 november van 10.00 tot 11.00 uur
Waar:                 Carwash Kampen B.V., Carlsonstraat 25 te Kampen

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.
Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via [email protected] laten weten of u aanwezig bent?

Met vriendelijke groet,

De beheerscommissie RW50 en de KVO-werkgroep

 

 

Delen op:

Deelgenoten: