Terug naar nieuws

Geplaats op 15 maart 2019

Bedrijfsbezoek BMN Wijcks op 12 april 2019

rijksweg-rw50

Graag nodigen wij u uit voor een koffiemoment i.c.m. bedrijfsbezoek aan BMN|WIJCKS Kampen op vrijdagochtend 12 april aanstaande.

BMN|WIJCKS, gevestigd aan de Carlsonstraat 29, is sinds maart 2017 de naam voor alle vestigingen van Wijck’s Afbouwmaterialen en de StucGoed shop-in-shops van BMN Bouwmaterialen. BMN|WIJCKS behoort met 19 vestigingen in Nederland tot de marktleider in afbouwmaterialen.

Alle 19 vestigingen van BMN|WIJCKS zijn specialist in de natte afbouwmaterialen en tegellijmen. De vestiging in Kampen is  ook specialist in de droge afbouwmaterialen en massieve binnenwanden. Zo bedienen ze stukadoors, metal-stud bouwers, gipsblokkenstelbedrijven en tegelzetbedrijven. De gespecialiseerde medewerkers beschikken over een grote kennis op het gebied van afbouwmaterialen. Om ook in de toekomst de kennis te waarborgen, wordt er veel geïnvesteerd in training en opleiding van de medewerkers.

De vestiging BMN|WIJCKS Kampen is recent volledig omgebouwd naar de nieuwe huisstijl. Daarnaast is het shopassortiment flink uitgebreid met nóg meer afbouwmaterialen, gereedschap, ijzerwaren en bevestigingsmaterialen. Vestigingsmanager Bob Siep vertelt u graag meer over het bedrijf, de bedrijfsprocessen en de ontwikkelingen die zij doormaken.

Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie:                   voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer:          vrijdag 12 april van 10.00 tot 11.00 uur
Waar:                 BMN|WIJCKS, Carlsonstraat 29, Kampen

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren.
Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen en kennis te maken met de op het bedrijvenpark gevestigde ondernemers.

Wilt u via [email protected] laten weten of u aanwezig bent?

Delen op:

Deelgenoten: