Terug naar nieuws

Geplaats op 19 mei 2020

Bedrijf uitgelicht: van Dijk Kampen BV & VDK Equipment BV

rijksweg-rw50

 

Op het bedrijvenpark RW50 zijn mooie bedrijven gevestigd. Regelmatig lichten wij één bedrijf uit.
In deze editie: Van Dijk Kampen BV & VDK Equipment BV.

Op het bedrijvenpark RW50 zijn mooie bedrijven gevestigd. Regelmatig lichten wij één van deze bedrijven uit. In deze editie: Van Dijk Kampen BV en VDK Equipment BV.

Willem van Dijk en Dirk Jan Felix zijn de eigenaren van deze bedrijven. Van Dijk Kampen BV richt zich op het detacheren van personeel in de bouw en de industrie. VDK Equipment BV richt zicht op het verhuren van groot materieel en het leveren en transporteren van (gerecyclede) grondstoffen voor de betonproductenindustrie. De bedrijven zijn gevestigd aan de Carlsonstraat 5, maar binnenkort komt er een tweede locatie bij aan de Eckertstraat. Deze tweede locatie zal door VDK Equipment gebruikt worden voor het opslaan van diverse grondstoffen en materialen ten behoeve van de betonproductenindustrie.

Van Dijk Kampen BV

Sinds 1996 is Willem van Dijk actief als ondernemer in Kampen. Naast de handel in gebruikte metalen verhuurde Willem personeel aan bedrijven die op dat moment tijdelijk extra personeel nodig hadden. Vanaf 2000 is deze detachering overgegaan in Van Dijk Kampen BV en is detachering de kernactiviteit van het bedrijf geworden. Doordat Van Dijk Kampen BV beschikt over een breed netwerk en een scala aan (vak)mensen, kan het bedrijf zo goed als altijd aan de vraag van de opdrachtgever voldoen. Medewerkers van Van Dijk Kampen BV worden vaak voor lange tijd ingehuurd door dezelfde opdrachtgevers – sommige medewerkers werken al jaren bij dezelfde opdrachtgever – waardoor een sterke (constructieve) band is opgebouwd tussen de opdrachtgever, de medewerker en Van Dijk Kampen BV.

VDK Equipment BV

Naast de eerdergenoemde werkzaamheden, neemt VDK Equipment diverse projecten aan. Sinds 2020 is VDK Equipment BV voor het aannemen van sloopprojecten gecertificeerd volgens het Managementsysteemcertificaat Veilig en Milieukundig Slopen (SVMS-007). Met dit certificaat waarborgt VDK Equipment BV dat de sloopwerkzaamheden veilig en milieukundig worden uitgevoerd en komt het bedrijf tegemoet aan de wens van verschillende opdrachtgevers voor dit certificaat. De (sloop)projecten van VDK Equipment worden – waar nodig – uitgevoerd in samenwerking met andere lokale bedrijven. Door samen te werken met verschillende gespecialiseerde bedrijven kan VDK Equipment BV ieder project aan. Vertrouwen is daarbij een sterke pijler. Dirk Jan Felix vertelt: “door samen te werken met lokale bedrijven maken we het werkklimaat in Kampen en omgeving sterker. Het levert meer werk op doordat er goedkoper en accurater gewerkt kan worden. Wij staan bekend om onze duidelijke, heldere en toegankelijke werkwijze en opstelling.”

 

Delen op:

Deelgenoten: