Terug naar nieuws

Geplaats op 19 juni 2019

Aankondiging: werkzaamheden Ramspolbrug 28 en 29 juni

rijksweg-rw50

Beste,

Namens Rijkswaterstaat informeren wij u over hinder voor de weggebruikers als gevolg van werkzaamheden aan de Ramspolbrug. Eind juni vinden nachtelijke veiligheidstesten plaats aan de brug. Dit is nodig om de brug in de toekomst veilig te blijven gebruiken en storingen te voorkomen.

Nachtwerkzaamheden van 28 tot 29 juni aan de Ramspolbrug

Wegverkeer
Als gevolg van de werkzaamheden is er hinder voor het wegverkeer gedurende de volgende nacht;

–           Zaterdag 29 juni 2019 van 00.15 tot 06.00 uur.

Het verkeer kan in deze tijdsperiode geen gebruik maken van de N50 en de N765 over de brug. Omrijden kan via de Ketelbrug. (Let op, in verband met andere werkzaamheden geldt voor de N50 een langere stremming, zie hiervoor www.vananaarbeter.nl).

Connexxion
Busdiensten onder vinden geen hinder van de geplande nachtwerkzaamheden. Er is rekening gehouden met de laatste en eerste busritten over de Ramspolbrug.

Hulp en veiligheidsdiensten
Met de hulp- en veiligheidsdiensten zijn aparte afspraken gemaakt over het laten passeren van een hulp- of veiligheidsvoertuig over de Ramspolbrug in geval van spoed.

Afhankelijk van het verloop van de werkzaamheden, kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

SHERPA VoF IJsselmeergebied (een combinatie van Croon Elektrotechniek en advies- en ingenieursorganisatie ARCADIS) voert de werkzaamheden uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

Bij vragen kunt u contact opnemen met mij of met de omgevingsmanager van Rijkswaterstaat (Bart de Jong 06-4813 5834).

Delen op:

Deelgenoten: