Terug naar nieuws

Geplaats op 19 januari 2023

Aankondiging handhaven parkeerverbod

rijksweg-rw50

De gemeente Kampen heeft aangekondigd per 1 februari 2023 te gaan handhaven op het parkeerverbod op bedrijvenpark RW50. Meer hierover leest u in onderstaand schrijven van de gemeente.

Op bedrijvenpark RW50 is een parkeerverbod van kracht. Ondanks dit verbod worden met grote regelmaat voertuigen op de openbare weg geparkeerd. Dit leidt tot overlast voor het overige verkeer.

Om die reden hebben wij als gemeente besloten om per 1 februari 2023 handhavend op te treden tegen parkeerovertredingen. Dit geldt voor zowel het parkeren als voor het overnachten op de openbare weg. Als er een overtreding wordt geconstateerd dan zal de overtreder (chauffeur van het voertuig) een bekeuring krijgen.

Om overlast terug te dringen en het uitschrijven van bekeuringen te voorkomen, doen wij een beroep op u en verzoeken u om uw bezoekers, medewerkers, leveranciers en (internationale) chauffeurs te wijzen op het geldende parkeerverbod op bedrijvenpark RW50. Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Informatie
Als u hierover nog vragen heeft, kunt u contact opnemen met Simon Kats van de Afdeling Fysieke Leefomgeving. Het telefoonnummer is (038) 06-21197243.

 

Delen op:

Deelgenoten: