Terug naar nieuws

Geplaats op 3 mei 2017

Aankondiging: 13 mei All Car Meeting Kampen 2017

rijksweg-rw50

Namens de organisatie van All Car Meeting 2017 kondigen wij onderstaand evenement bij u aan.

Op zaterdag 13 mei organiseert Tuning Team Kampen de All Car Meeting Kampen 2017 op het bedrijvenpark RW50.

De gemeente Kampen heeft de organisatie voor dit evenement een evenementenvergunning verleend.

All Car Meeting Kampen
Het All Car Meeting evenement is een tuning-evenement georganiseerd door Tuning Team Kampen. Tuning is het modificeren van auto’s. Meestal gaat het er om de voertuigen sportiever en opvallender te maken. Tuning kan zowel in het exterieur als in het interieur plaatsvinden.
De organisatie verwacht op 13 mei ongeveer 250 à 300 auto’s in Kampen.

Afsluiting
Vanwege dit evenement wordt de Eckertstraat op zaterdag 13 mei van 8.00 tot 19.00 uur tussen de aansluitingen met de Kilbystraat afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via de Kilbystraat.

Overige aandachtspunten

  • Het evenemententerrein is wel te allen tijde bereikbaar voor hulpdiensten. De organisatie laat minimaal 3,5 meter van de Eckertstraat vrij.
  • De organisatie heeft alleen een vergunning voor het gebruik van de openbare weg. De bermen worden niet voor dit evenement gebruikt.
  • Om 19.00 uur levert de organisatie het terrein weer schoon en netjes op.

Parkeren
Zoals bekend geldt er op het bedrijvenpark RW50 een parkeerverbod. Dit verbod geldt, met uitzondering van het evenemententerrein, ook op zaterdag 13 mei aanstaande. Klachten over het parkeren op de openbare weg? Meld het rechtstreeks bij de organisatie of de politie via 0800-8844.

Bereikbaarheid organisatie
Heeft u op de dag van het evenement klachten of aandachtspunten? Geef dit dan rechtstreeks door aan de organisatie via 06 44 34 74 09.

Delen op:

Deelgenoten: