Terug naar nieuws

Geplaats op 3 november 2017

Uitnodiging bedrijfsbezoek Autobedrijf Van Kesteren

rijksweg-rw50

Graag nodigen wij u uit voor een bedrijfsbezoek bij Renault Dealer van Kesteren op vrijdag 17 november aanstaande. Het ondernemerschap is bij eigenaar Wimfried van Kesteren begonnen met passie voor auto’s en specifiek voor het merk Renault Inmiddels heeft Renault Dealer van Kesteren twee vestigingen. Naast de vestiging in Kampen opereert van Kesteren sinds januari 2017 ook vanuit Zwartsluis. Wimfried van Kesteren vertelt u graag meer over het autobedrijf en de ontwikkelingen die zij doormaken

Dag van de ondernemer

Vrijdag 17 november is door MKB Nederland uitgeroepen tot ‘nationale dag van de ondernemer’. Wethouder Geert Meijering is deze ochtend aanwezig om u meer te vertellen over de economische ontwikkelingen in Kampen. U heeft voor uw vestiging gekozen voor het bedrijvenpark RW50. Hoe zorgen wij er ook in de toekomst voor dat u succesvol kunt ondernemen in Kampen? Graag gaat de wethouder hierover met u in gesprek.

Daarnaast is er volop de gelegenheid om bij te praten met uw collega-ondernemers op het bedrijvenpark en vragen te stellen aan het parkmanagement.

Wie, wanneer en waar?
Wie: voor alle ondernemers op bedrijvenpark RW50
Wanneer: vrijdag 17 november van 9.30 tot 11.00 uur
Waar: Renault-dealer van Kesteren, Kilbystraat 4

Koffiemomenten
De beheerscommissie en de werkgroep Keurmerk Veilig Ondernemen hebben het initiatief genomen om koffiemomenten voor het bedrijvenpark te organiseren. Doel van deze koffiemomenten is om elkaar vaker bij te praten over de actualiteiten en ontwikkelingen op het bedrijvenpark en bij de gevestigde ondernemers.

Wij ontmoeten u graag op vrijdag 17 november!

Met vriendelijke groet,

De beheerscommissie RW50 en de KVO-werkgroep

Delen op:

Deelgenoten: