Terug naar nieuws

Geplaats op 5 mei 2023

50% subsidie beschikbaar voor opleiding personeel

rijksweg-rw50

Via het regionale fonds Upgrade Jezelf is er 50% subsidie beschikbaar voor het opleiden van personeel. Ook jaarlijks terugkerende opleidingen kunnen hiervoor in aanmerking komen. En belangrijk: het aanvragen van deze subsidie is niet ingewikkeld. Via een eenvoudig formulier kunt u tot maximaal 50% subsidie ontvangen. Maak hier vooral gebruik van.

Meer over Upgrade Jezelf
Heeft u moeite om geschikt personeel te vinden om ‘het werk gedaan te krijgen’? Investeren in de ontwikkeling en opleiding van uzelf of uw personeel kan een oplossing zijn. Het ontwikkelfonds Regio Zwolle helpt daarbij. Als ondernemer of werkgever in Kampen kunt u een beroep doen op dit fonds.

Kosten voor scholing en opleiding worden voor maar liefst 50% uit het Ontwikkelfonds gesubsidieerd, tot een maximum van € 2.500 per medewerker. Ook de opleiding voor potentiële medewerkers kan in aanmerking komen. In totaal kunnen per aanvraag 20 medewerkers profiteren van deze subsidiemogelijkheid.

Wilt u een aanvraag doen op het ontwikkelfonds voor de persoonlijke ontwikkeling van uw medewerkers? Kijk dan hier: https://www.upgradejezelfregiozwolle.nl/ontwikkelfonds-regio-zwolle

Delen op:

Deelgenoten: