Terug naar nieuws

Geplaats op 24 januari 2020

29 januari informatieavond wegverbreding N50

rijksweg-rw50

Onderstaande informatie hebben wij ontvangen van Rijkswaterstaat. U bent aanstaande maandag van harte welkom bij de informatieavond over de wegverbreding N50 Kampen – Kampen Zuid.

Geachte heer, mevrouw,

Rijkswaterstaat nodigt u graag uit voor een informatieavond over de wegverbreding N50 Kampen – Kampen Zuid op woensdag 29 januari 2020. Deze inloopavond vindt plaats in de raadszaal van het stadhuis van de gemeente, Burgemeester Berghuisplein 1 in Kampen. U bent welkom om tussen 19.00 uur en 21.00 uur binnen te lopen en kennis te maken met het projectteam van Rijkswaterstaat.

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de status van het project. Onder andere over het onderzoekstraject dat Rijkswaterstaat uitvoert om tot een tracébesluit* te komen, dat nodig is om de aanleg van de weg mogelijk te maken. Daarnaast vindt u algemene informatie over onderwerpen die op dit moment een grote rol spelen bij de aanleg van wegen, zoals stikstof en luchtkwaliteit.

Voorlopige planning**

  • 2020: Opstellen ontwerptracébesluit
  • Eind 2020: Vasstellen ontwerptracébesluit
  • Eind 2021: Vaststellen tracébesluit
  • 2022: Contractvoorbereiding en aanbesteding werkzaamheden
  • 2023: Openstelling verbreding N50 Kampen-Kampen Zuid

Kunt u niet komen, maar wilt u niks missen? Wilt u de komende tijd op de hoogte blijven van actuele ontwikkelingen van dit project? Kijk dan op: www.rijkswaterstaat.nl/wegverbredingn50. Ook kunt u zich aanmelden voor de online nieuwsbrief via [email protected]. Via dit e-mailadres kunt u ook eventuele vragen stellen.

Met vriendelijke groet,

Philip Schellens Omgevingsmanager N50 Kampen-Kampen Zuid

Tekst niet goed leesbaar? Bekijk hier de brief.

Delen op:

Deelgenoten: